Информация за доставка

Как да поръчам?

Поръчката чрез Resport.bg Superstore става изключително лесно, чрез няколко кликвания или обаждане на посоченият телефонен номер в сайта. Поръчките се потвърждават до 4 работни часа след пускането им. Моля, при получаване на поръчката, винаги проверявайте пратката си, тъй като ако има нарушение, то трябва да се констатира на момента на получаване на пратката.

КАК СЕ ОСЪЩЕСТВЯВА ДОСТАВКАТА?

Доставката се осъществява в рамките на 48 часа за цялата страна. С цел да бъде максимално удобно на клиентите, Resport.bg използва всички куриерски фирми. Най – предлочитани сред нашите клиенти са Speedy, заради точността и коректността при доставяне на пратките.

ЗАПЛАЩА ЛИ СЕ ДОСТАВКАТА?

Доставката на продуктите в Resport.bg се заплаща по тарифа на съответният избран доставчик. Изключение правят поръчките, които са на стойност над 100 лв. При тях клиентът не заплаща доставка. При всички поръчки на стойност 100 лв. или повече (след калкулиране на отстъпките) доставката е безплатна.

Доставка се заплаща, ако стойността на поръчката падне под 80лв след евентуалните отстъпки, които клиентът ползва.

При въвеждане на грешна, неточна или непълна информация от клиента за адреса на доставка и последвало пренасочване или смяна на куриер, клиента заплаща сумата за пренасочване и корекции по вече изпратената пратка. Основната доставка, при поръчка над 80 лв (след отстъпките) остава за сметка на Resport.bg

КАК СЕ ОСЪЩЕСТВЯВА ПЛАЩАНЕТО?

Плащането се осъществява чрез наложен платеж при получаването на пратката.

0
    0
    Твоята количка
    Твоята количка е празнаВърни се в магазина